Mitt i natten

Så det finns inte så mycket att göra mitt i natten när man msåte försöka hålla sig vaken till skilland frå nresten av världen. Är dock aningen trött så det lär dyka upp en del stavfel även om jag gör mitt bästa för att undvika det.
Jag kommer ha mitt första nattpass imorgon vilket är varför jag försöker hålla mig uppe så sent som möjlig inatt, helst tre trimmar längre från nu, men även med möjligheten att se serier just nu känns det realtiv svårt för sekunden.
 
Ikväll, torsdag, har jag varit på en muay thai tävling med ca 14 matcher på skolan som främst varit mellan de olika universitetet i Glasgow med undantaget för få antalet deltagare från Edinbough också. Ville gå men velade lite vilket resulterade i att jag glömde köpa biljetter men sen följde jag med Daniel som jag bor med och hoppades på det bästa biljettmässigt. Vilket lyckligtvis för min del gick bra då det inte hade blivit slutsålt innan. Det var en trevlig kväll och jag saknade tiden då jag och Isak gick och tränade thaiboxning tillsammans för några år sen. Efter alla matcher fick ajg träffa killen som var kvällens DJ och blev vän med honom på fb för att kunna följa hans listor och träffade lite andra människor som Daniel (som jag bor med) känner. Han verkar enling min mening känns typ alla på skolan :P De hade även skolval under den här veckan så har röstat för vem jag tycker skulle vara skolans representant även om det fortfarande är aningen oklar då jag inte har lektioner eller är på skolan alls som det ser ut nu. Jag, Daniel och hans tje satt i köket och snackade skit ett tag efter kvällens matcher innan det var dags att gå och lägga sig. Nog för att det var gratis inträde på en nattklubb efter kvällens event så kände jag inte riktigt för en utekväll även om det troligtvis hade varit den bästa möjligheten för att hålla mig vaken så sen som möjligt.
Tidigare idag had jag möte i skolan med min kontakt för att prata generellt om hur der går och se deras simuleringsrum vilket är hundra gånger bättre än vad de är hemma som vi har tillgång till. Blev smått skrämd av deras kliniska examinatiner då de verkar hundra gånger värre än de vi har hemma samtidigt som deras upplägg är bättre än vårat så jag hade kanske hellre gått här än hemma om jag vetat det från början.
Här är det många möjligheter de går mist om jämfört med vad vi får tillfälle för hemma samtidigt som andra saker de gör är bättre.
 
I övrigt idag lämnade jag in ansökan om att Michael och hans kusin Daniel skulle få bo hos mig nästa helg vilket blev godkänt och hängde i skolan generellt för att plugga inne på biblioteket. Det gick bra med boendet för killarna och mindre bra pluggmässigt. Men nu vet jag i alla fall vad jag ska skriva om ifall jag inte kommer på något helt annat om en vecka och bestämmer mig för att skriva om hela tentan. Så förutom att jag träffade min kontakt på uniersitetet här har jag varit med Débora i min klass och sen färgat håret med hjälp av Deborah som jag bor med. Hon var betydligt mer noga än vad jag är när jag färgar det själv så blev väldigt nöjd med resultatet =) Under tiden pratade vi om allt möjligt och tittade på bilder från förr. Deborah fick se ne bild på mig när jag var 7 och tyckte inte att hon kunde se någon seriös skillnad på då och nu :P Det känns galet att vissa tycker att jag är identisk med hur jag såg ut för 15-20 år sen :P samtidgit som jag halvt förstår det.
 
S sen jag blev ledig i onsdags förra veckan har jag inte gjort så myket förutom att umgås med mig själv och mina flatmates. Det har mest varit böcker (skönlitteratur) och serier som förgyllt mina dagar. I tisdags var jag på bio med Anna och Deborah (roomies) på bio och såg Red Sparrow, vilket var en bra film och sen när vi kom hem hade vi en gemmensam flat mates-kväll med alla jag vor med. Så vi beställde pizza från Dominos och sen spelade vi blandade spel, där Kostas bidrog med brädspel och Anna bidrog med kortspel, vilket sen avslutade med mobilspel så vi hade en underbar kväll som ingen ville lämna och soman ifrån.
 
Så det har inte hänt så mycket sen snöstormen böejade och jag blev ombed att stanna hemma. Har träffat min handledare som fyllt i alla mina papper, tagit det lugnt och tittat en del på netflix. Måste erkänna att jag njuter av att kunna se på UK-utbudet då de ligger före det svenska utbudet.
 
Imorgon har jag mitt första nattpass vilket jag är smått nervös över så hoppas på att det är snällt och inte alltför galet. Har min mentor jag ska gå med hela kvällen, men av erfarenhet ve tjag att det inte är helt hundra att det stämmer.
 
Hoppas resten får en härlig helg och inte jobbar sönder :D