Måndagsångest

Vet att det är lite tidigt, men det är faktiskt måndag redan. Och jag kan inte sova och ska på föreläsning om 7,5 timmar. Har dessutom svårt att få hjärnan att fungera före 10 (eller 12 kanske? ^^ ) men med 6 timmars sömn kommer det suga. Sen stanna i skolan och plugga innan det är lägenhetsvisningar på gång. Måste dessutom då in en snabb visit hos Telenor i liljeholmen. 

Det blir verkligen stressigt runt jul! Allt och alla stressar. Måste jobba, måste plugga, måste handla julklappar, måste städa & tvätta etc.
Blir nog Julklappsshopping på onsdag innan folket slutar skola & jobb så msn slipper stressa och köa så mycket. Så det vore bra om släkten kunde berätta vad de vill ha i julklapp ;)

Daniel hade alla sina spasmer-muskel-ryckningar för länge sen och sover då gott. Är lite avundsjuk på att han somnar då lärt och framförallt fort, och är tacksam för att han inte snarkar just nu :) hehe men det börjar nog strax bara för att.

Under helgen har jag träffat familjen - Filip är hemma kort, varit på visning, lagat mat, haft kvalitetstid med Alex mm och sen har jag gjort en del mindre roliga saker som jobbat och pluggat.

Är så kär i min dator, fortfarande xD eller illa vore det väl annars men är liksom "nykär" fortfarande vilket känns så underbart. Samtidigt som det gör det svårare att lämna in den men måste ta tag i det också snart, sjukt trött på att den stänger av dig själv eller startar om bara sådär och sen skyller på "sleep wake failiure". Någon som vet hur man löser det problemet? Hör gärna av dig isåna fall..

Nu är klockan jättesent så ska se om jag kan sova igen. 


Vackra stad & himmel :)