Sjukismys

Just nu är jag sjuk och ligger här och myser. Ska plocka upp datorn och lite skolsaker också om bara huvudvärken går över och jag inte blir hungrig för smärtan då jag sväljer suger... Hoppas det är bakterier så jag kan få penicillin och att det går fort så resultaten kommer imorn.

Just nu är jag i Daniels lägenhet vid Hornstull. Men måste till Bromma och jobba snart. Så segt när ingen kan jobba åt en..

I övrigt så är det stressigt med skolan och är typ inte där längre då jag varit så sjukt på sista tiden. Nästan som om jag blev sjuk mer och oftare bara för att jag började på sjuksköterskeprogrammet. Vilket hade varit ironiskt ifall det verkligen stämde. 

Jag och Daniel planerar att flytta ihop i Hornstull så jag väntar på besked att få hyra ut min lägenhet samtidigt som jag försöker byta den och som vi redan flyttat hälften av alla grejer hit. Så kommer kännas sjukt segt om jag inte får igenom uthyrningen. 

Känns som att jag aldrig träffar Daniel längre heller då jag har jobbat massor men bara senare pass så jag börjar när han slutar. Igår kom jag hit runt 23 och det var ju bara att lägga sig direkt typ, framförallt då planen var skola för min del egentligen.

Det är skönt att det är mycket jobb den hör veckan bara och sen inte mycket alls nästa vecka.

Nu går det nog inte att skjuta på ätandet så mat och en dusch och sen tar jag tag i resten av livet. 

Lite blandade bilder :]