Efter en lång vecka

Så börjar även denna månad lida mot sitt slut. Shit, jag fyller liksom 20 snart. Tiden går för fort fram, och jag kan inte bestämma mig ifall jag tycker att det är bra eller dåligt.

Första mars till idag = Jag har haft fullt upp med att sakna socialt umgänge :P Mina kusiner drog hem den första och efter det vart det ganska tomt, dels för att jag inte hade fyra kusiner som hjälpte till att stöka ner hela huset, ta slut på varmvattnet och prata skit med och ha extremt kul med och dels för att jag har kollat alldeles för mycket på film och serier. Slukade tre eller fyra säsonger av Sex and the City, spridda avsnitt från diverse tonårsserier och är halvvägs igenom säsong två av Lost. Det går bra nu, kompis, det går bra nu. Eller är det precis vad det inte gör?


Jag har dessutom gått till kyrkan ett flertal söndagar för att utveckla mitt sociala nätverk, men det gick ju inge vidare som vi alla märkte och vips tillbaka i sängen framför en film eller två. Vem har någon lust att gå ut när man har chips och ett flertal nya avsnitt från Desperate Housewives? Jag såklart, om det inte innebär att jag är för trött eller blir för trött. Att sitta i kassan på konsum gick utmärkt i fyra timmar trots att jag gäspade var tredje sekund ibland, men att springa och jaga Felix genom hela huset och vara trött är ingen bra blandning. Trevlig kan man alltid vara när man är trött, men det är svårare att vara rolig.


Jackson och Tove har fått stå för underhållningen, diverse telefonsamtal till folk och barnvaktskvällar. Nu när jag åter har pengar tänker jag höra av mig till mina före detta inneboende under en vecka. Har man pengar kan man gå ut och göra saker och ting. Har man inte pengar är det billigare att köpa chips och se på film. Tove är ju ledig två kvällar i veckan i vanliga fall och då brukar vi gå till Cristal, det har blivit som att gå och fika. Vi går till en bar istället för att gå till ett fik. Dessutom så träffar man folk där. Vet dock inte hur intresserad jag är av att börja hänga på barer varenda kväll, inte överdrivet och det är väl så det slutar om jag bara umgås med folk man träffar på barer så brukar inte bli så mkt mer med det. Tove och jag pratar mest skit och håller oss till svenska så det är i alla fall ingen som fattar vad vi pratar om.


Med Jackson går man inte ut. Han går på skumma födelsedagsfester var och varannan dag och efter att det inte slutade särkilt bra efter den första jag blev medbjuden till så frågar han inte längre om jag vill med. Jag skulle iaf inte tycka att det var kul eftersom att alla bara pratar franska. Det är ett dåligt argument, det är väl såna fester jag måste gå på för att tvingas prata franska. Men efter att ha varit med på en så insåg jag att det var inte språket som var problemet. Det var allt jävla rökande. Fine, jag är van vid röken, men inte uppskattar jag den för det. Och att folk röker är deras ensak och inte min, men ensam ickerökare med mellan tio och 20+ pers så är det inte lika roligt. Inte nog med att alla vill bjuda en på cigaretter hela tiden, de tjatar på att man ska ta en, i frankrike så röker man och så är det. - Sånt gillar vi inte! PAS DU TOUT!


Så med Jackson är vi oftast hemma hos mig och kollar på "Weeds" eller när jag vägrar ta en paus i vad jag tittar på och han måste offra sig och titta på det först :P Eller så kollar vi på film hos honom, spelar TV-spel eller så händer det att vi går till fancy ställen som donken och äter :O Jag vet vad ni tänker: WOW, men låt er inte luras, donken är lika "fancy" i Paris som hemma i Stockholm. Dyrare däremot. Fast sedan jag inte har så mkt pengar har jag prioriterat att handla mat i affären och laga hemma. Sen händer det att vi glider runt i Paris och gör inget spec, jag följde med och köpte en bok här, han följde med för att hjälpa mig hitta skor där osv. Vår relation är konstig, men jag kan prata om det mesta med killen och vi funkar bra ihop så varför inte.


Han drar till staterna samma dag som jag drar till Sverige så kanske blir sällskap till flygplatsen. Jag hoppas på att det är samma terminal och ungefär samma tid, fast det känns inte så troligt, men kanske sällskap på RERen dit iaf. Sen ska jag spendera nästan tre timmar på flyget i min ensamhet. Ska fylla iPod, iPhone och dator med film, musik och batteri. Sen kommer det säkert sluta med at jag somnar på flyget och sover hela resan, det vore ganska skönt.


Sen var man i Sweeedeeeen och ska sova så lite som möjligt och vara så social som möjligt med alla jag hinner :) Har tid för familjen, släkten, fylla år, fira andras födelsedagar och vännerna samt gå igenom mina lådor med saker hemma hos pappa. Det ända jag inte längtar efter med Sverigeresan är att bo i en resväska :P Det är så jobbigt, inte bara för mig utan även för den stackare som behöver ha alla mina saker på sitt rum :P


Funderar på vilken väska jag ska ta. Antingen en hård som jag sen åker tillbaka hit med, eller så tar jag den gröna hårda och lägger en mjuk i den och lämnar tillbaka den hårda när jag är i Sverige och packar i den mjuka när jag åker hem. Svårt efter som att jag inte vet vad jag hittar för spännande saker  att ta med mig hit sen. Det är inte lätt att vara liten. Fast jag kommer ju att bli "stor" under min semester.


Veckan som har varit gick ut på att kolla på alla avsnitt av Lost, säsong ett. Man fastnar i vissa serier och den här gjorde sitt, väldigt bra till och med. Så folk som behöver något nytt att se, Lost är bra, det har redan kommit ut fyra säsonger enligt en säker källa så det är bara att låna, köpa eller tanka ;)


Har inte hängt särskilt mycket i stora huset förutom under arbetstid, har inte blivit så, därför har det inte blivit så många telefonsamtal eller sena kvällar på internet. När jag inte haft Lost att springa till så var det Tove som var aktuell. Vi sågs i onsdags och sen hördes vi inte mer först sent igår kväll.

Nu är det kväll och jag har ägnat dagen åt at leka med Felix i två timmar och sen skrev jag en timme innan jag drog in till Paris för att hjälpa Tove att flytta. Hon hyr et rum hos nån fotograf, trevlig kille, men han uppskattade inte att hon hade 8 väskor med sig, VADÅ? En tjej behöver ju alla sina saker :P

Så jag och Jackson tog tre väskor var och sen tog hon två och så gick vi. Alla på metron gav oss onda blickar för att vi tog upp för mycket plats. Men det är svårt att inte göra det när man inte har bil och måste använda sig av metron ;) Sen drog jag hem och chillade med Felix och lagade mat, kolladr lite på "superhjältarna" och nu sitter jag här. Ska nörda mig på internet en stund och sen in till mig och äta lyx mat. Fick lön idag så jag handlade mat så det räcker länge :)