lördag

Så idag blir det kattmys framför Gilmour Girls halva dagen i soffan. Piccachu har sprungit tunt och jagat osynliga monster i två timmar under förmiddagen så nu ligger vi i soffan och halvsover. Kvällens plan blir tvspel och film som det ser ut vilket är rätt skönt efter min halvt jobbiga vecka på jobbet. Trivs för det mesta som fisken i vattnet men har varit extra trött och inte varit överdrivet sugen på övertid som det blev igår. Men har gått favoritschemat både tors och fre och fick veta att jag kommer jobba mest där och bli överlånad till öst och syd till och från i fortsättningen, så det var härligt att höra.
 
I övrigt är väl helgens stora mission att gå igenom alla mina bilder och hitta vad jag vill framkalla :) Det var några år sen jag gjorde det. Har inte ritat eller gjort några armband på ett tag och tänkte att det var dags att ta tag i bildintresset igen :P 
 
Tror även att det är dags att testa kopplet och selen jag investerat i till piccachu för att se hur hon gillar området utomhus. Hittils så verkar hon smått intresserad av att titta ut genom fönstet eller lura på den gigantiska balkongen de få gånger jag öppnar för att vattna blommorna. Sen börjar det väl bli för kallt om man inte ska klä på henne en vinterjacka också vilket jag absolut inte känner för :P även om hon säkert hade varit söt i det efter den fula bbodyn hon fick ha på sig efter kastreringen.
 
Börjar bli galen på min förbannade nackspärr nu efter 10 dagar och ska boka in en tid hos någon som kan lösa problemet. Förra gången var det mycket värre men över på 3 dagar.