22 års existens

Nu har jag hunnit åka till Sverige och fylla år =)
Jag försov mig eftersom att Hervé inte insåg att jag pratade i sömnen, så lyckades glömma både skinnjacka och sjal. Men det går så bra ändå, jag lånar mammas grejer.
.
Så vi började med att åka till Milano tidigt på morgonen, för att hänga på den flygplatsen i två timmar och göra ingenting. Jag kollade på ett avsnitt av True Blood på mobilen och helt plötsligt var två timmar över och vi satt på flyget till stockholm. Det var lagom svårt att sova, och den sömn man fick var inge vidare. Tur att vi ska flyga direktflyg och på eftermiddagen när vi åker tillbaka på sönadg.
.
Sen mötte vi Caroline vid bagageutlämningen och hängde med henne tills allas väskor kommit och sen gick vi ut till pappa och bilen. Sen körde han oss till mamma och vi gick in dit med presenter. Longchamps, soft air guns och underställssaker till datorer. Sen åt vi middag där och åkte till pappa för att se på film och umgås lite.
.
I söndags var det min födelsedag och vi åkte hem tll mamma för att hjälpa till och baka och fixa inför mitt släktkalas. Vi kom dit runt ett och hängde med Isak och Alice. Jag gav lite kläder till min syster som då hade modeshow för mig och sen kom de vuxna hem och det var dags att öppna paket från alla närvarande. Ett par trosor från Björn Borg, ett Baggy (vikbar tygkasse), en rouge, en läder handväska från Don Donna från familjen och tre st vampyrböcker och ett halsband från Hervé.
.
Sen gjorde jag och Alice morotskaka med blå glasyr och Isak la på strössel och ätbart glitter. Och sen började det ringa på dörren för helt plötsligt hade klockan hunnit bli fyra. Pappa och farmor kom först följt av Daniel och Catrine. Sen droppade perssons in, Malle, Maria och Filip, Andreas och Amanda, Tobias och sen var kalaset i fulll gång.
.
Jag fick en mumin barnsax, tabletter till bordet i min nya lägenhet, presentkort på Åhlens, Lakan, blommor, handdukar, pengar och en porslins take away mugg.
.
Sen under veckan har vi sprungit på NK, övriga affärer, ätit middag lite överallt hos olika vänner och bekanta och njutit av det "varma" svarige. Vi har hittills hunnit med en öl ute med Nicki och imorn ska vi ta en med Nattis.
.
Antagligen ska vi sitta barnvakt imorgon och sen middag hemma hos mamma innan.
Innan det ska vi hinna med en lunch med min gudmor imorgon och sushilunch med mina kusiner och TYSKEN på fredag för att sen festa med mina släktinga och sen blire nog landet resten av helgen..
Kommer väl bilder senare =)