NEHE??

I måndags slutade det med att Laurent kom hem vid 23, han behövde inte stanna över natten trots allt. För min del blev skillnaden att jag sov i min säng istället för i deras gästrum. Eller fick en halvtimmes sovmorgon också förstås, vilket var ganska skönt. Tänkte dock inte på att Laurents ena hand var lite ur funktion så borsta håret och hjälpa Eline med kläderna fick jag göra när jag kom in. Men vi sprang iväg och kom i tid, vi var tidiga t o m.

Anneli hade ringt till skolan i måndags för att kolla ifall flickorna kunde äta i cantinen, vilket såklart gick bra mot en mindre summa. Eller snarare en störra summa ifall du frågar mig. Vet inte om det är att franska sodexo är mycket bättre än svenska men på min skola var det ca åtta kr per elev för maten, som vi inte betalade. Här var det lite mindre, bara 6.8, EURO!! Asså 70 spänn, STYCK. Det är inte klokt, det är billigare att gå ut och äta liksom :S

Igår spöregnade det till och från, men sen blev det fin väder lagom till att klockan var fyra och jag och Felix skulle till skolan för att hämta flickorna. Vi gick till lekplatsen en stund, men efter en halvtimme blev det blåsigt och trist igen. Hade ingen lust att riskera att behöva gå hem i regnet så då gick vi.

Sen gjorde jag mat och runt 6 kom Laurent hem. Jag stannade tills barnen ätit upp maten och sen fick jag gå in till mig ifall jag kom tillbaka vid halv 8 - 8 för att byta blöja och stoppa Felix i säng. Stannade till sju för at bada i poolen med flickorna eftersom att de så gärna ville och jag behövde iaf duscha så tänkte att det inte skadade med ett dop i poolen först.

Sen försökte jag ta mig igenom en telefonkonferans mellan mig och Jackson samt mig och Tove. Det gick inget vidare och till slut hamnade jag på cristal med Tove för att hänga där en stund och sen skulle vi hem till Jackson en stund. Det slutade med att han kom till Cristal istället och drack en öl med oss under loppet av en timme. och sen vid halv 12 bestämde jag att det var "time to go" ;) Somliga skulle börja jobba 7,5 timmar senare. Tove stannade för att umgås med Laurent (en annan, inte min familjepappa :P) och Jackson drog med mig, vi tog en promenad två stationer eftersom att han hade cykel och jag inte hade överdrivet bråttom och sen var jag hemma vid halv ett.

Nu har jag varit vaken i exakt två timmar, sedan kvart i sju och snart kommer Rosa för att ta över i två timmar. Ska bara väcka Felix och byta blöja först. :)