Dag ett

Så har jag spenderat mitt första dygn här, eller i stort sätt, kom faktiskt för 23 timmar sen, men iaf.
Runt tolv kom Zerrnes vän över för att dra med mig på museum och grejer. Eftersom jag resan sett Big Ben med Sara och så blev det inget av med det. Tror vi spenderade ca två timmar på ett museum med moderna saker. Alla som jobbade där kom fram stup i ett och sa till alla turister att man inte fick fotografera. Nej, okej, man fick inte göra det, men alla gjorde ju det så då ville jag och Annie det med.

Sen åkte vi buss runt lite grann, gick över themsen, åt libanesisk mat och sen var det ett äventyr att ta sig hem själv från London Bridge. Det gick bra, inga problem, men det tog sin lilla tid, och sen skulle jag försöka komma ihåg vägen hem från tåget, det tog en kvart att gå skulle jag tro. Vet inte hur mycket jag kommer att åka in i veckan, vore ju trevligt att träffa min kära kusin, men det var så himla omständigt.

Deras system är lika komplicerat som i Paris om inte värre. Och när man inte kan ett system blir det tio gånger värre. Men jag tog mig hem själv, så kommer garanterat att kunna ta mig till stan själv.

Sen fick jag sitta utanför huset i en dryg halvtimme, skulle ha tagit med min vinterjacka!!!! Det blåste och var kallt. Sen kom killen som äger huset, som jag inte träffat förut hem, men jag förklarade vem jag var så han släppte in mig. Nemas problemas.

Har även ägnat dagen åt att leta efter en adapter. Inte tänkte jag på att uttagen ser annorlunda ut i det här landet när jag packade och stressade igår, så min dator dog efter en timme. Måste säga att jag är glad över att jag inte använde datorn på tåget.

JAg har blivit fetingförkyld efter en natt här, YES, men det är bara tillfälligt, hoppas jag!!!!
Imorn har jag inga planer alls, vill åka in och shoppa eller något, men det är så trist att göra såna saker ensam. Aja, jag löser morgondagen på något vis.

Men dag ett var inte dålig.