Söndag

Idag drog jag till biblioteket för att lämna tillbaka matteböckerna. Skulle gjort det igår men det blev inte så och i och med att det är trettondagsafton eller något sånt var det självklart stängt idag.. Så det är bara att släpa med sig dem hem igen och ta med dem imorn. Vill inte riskera att jag måste betala för dem..

Funderar på om man kanske ska försöka få i sig frukost snart men hittade inget intressant på Lidl och orkar inte ta någon mer omväg på väg till Amela.
Borde varit där och pluggat sen imorse eller lunch iaf men kom inte upp. Hade larm både 9 och 9:30 men var fortf helt förstörd. Somnade först efter 4 imorse och då låg jag i sängen och tittade på supernatural från 10 på kvällen.

Mina ögon är äntligen typ bra, men känner att det är lika bra att inte ropa hej för tidigt och jinxa det. Blev bra i USA också och kom tillbaka när jag var hemma. Fast tror att det kan vara ögonen som strejkar mot min sömnbrist. Hatar att behöva vända tillbaka dygnet från lov när man bara vant sig vid att lägga sig senare men nu när man ligger fel för alla tidzoner är det sjukt svårt..

Ska skriva ordentligt efter tentan på onsdag. Är hos Amela nu..