Måndag

Idag vaknade jag redan vid tio och var väl utvilad efter 12 timmars sömn. Gick upp strax före 18 för att gå in i stora huset och sitta vid datorn. Nu kom ett mail från bioklubben. Fattar inte varför de fortsätter maila mig när jag inte längre är medlem, men tydligen så gick det väl inte igenom eller något.

Sitter och pratar med Marcus, min kära vän i Barcelona och lite med Tove på MSN. Tove är inte så social, sä får inte ut så mkt av vår konversation...

Har försökt lära Jackson svenska som han kan använda då de har svenska kunder. Det går inte så bra. Men han kan säga hej då för sekunden :P Men det finns så många typer av utal vi använder oss av i det svenska språket som tydligen är svårt för amerikaner, australiensare och fransmän. Beroendeframkallande är svårt, men Thomas som vi brukade hänga på Cristal med kan säga det iaf :P Fast de roligaste är nog att de inte uttalar "H", så när de pratar engelska fattar man inte alltid. Fine, jag kan acceptera att de skippar "H" i sitt språk, men när de pratar engelska borde de använda sig av bokstaven. Den uttalas faktiskt i det engelska språket.

Har extremt många franska vänner på facebook btw, ingen aning, de har lagt till halva släkten tydligen också :P Men iaf, pratar med några av dem, för att varför inte öva franskan lite. Och nej mamma, det händer inte ofta, men ibland. Hade kommenterat en killes bild och så hade han kommenterat tillbaka på svenska och sne började massor med andra kommentera och ville veta vilket språk det var. När killen svarar svenska så kommenterade en tjej: jasså, så du pratar ikea nu??

Asså, jag vet att IKEA är svenskt och så, men här är ikea = sverige typ. Toves nickname var ikea ett tag, och alla säger alltid: Ahh IKEA, när ja säger att ja e från sverige. Jag kallar inte fransmännen för farbror baguette bara för att det är baguetternas hemland.

I lördags åkte jag hem till Nikolina och Pauline för att spana in deras lägenhet och vara social. Ebba och Carl var där också. Vi drack vin och kollade på saker på youtube och snackade en massor. JAg har inte träffat dem sedan de flyttade ut, carl har jag inte träffat sen ja tog studenten, vi gick på östra ihop, men känner inte varandra direkt och senast ja träffade Ebba var nog en mpnad sedan. Much to catch up :P Men jag som vänt på mitt dygn igen och somnar senast 11 höll på att somna på soffan vid halv 12 och drog hem strax efter midnatt.

Nu när jag är ledig ligger jag i sängen och sover och ser på film och äter. I väntan på att jag kommer få sova max 5 timmar per dygn när jag har släkten här för att braka loss. Har redan kollat upp massa klubbar med gratis inträde och grejer. För även om jag finaly kommer få pengar igen så varför betala när man kan låta bli. Nu ska jag in till mig igen och äta middag.

 Ciao