Vinter

Nejnej, det är inte vinter än. Eller i sverige kanske men itne i Paris :P
Det är söndag och jag är trött, men ska tvinga mig att vara upp och somna tidigt. Har varit uppe ända sen 15:14 då Tove ringde och väckte mig.

Ifredags jobbade jag på som vanligt och när jag gick till skolan för att hämta flickorna mötte jag Sofie på vägen och hon hängde med mig på jobbet. Anneli och flickorna blir alltid lika glada. Felix tyckte nog också att det var roligt även om han inte visade det så mkt. Fick jobba över lite så halv 7 kom Laurent och Anneli hem och jag gled in till mitt hus, Sofie smet dit redan vid 6 för att fixa med sina saker och sminka sig. Tanken var att jag skulle dra hem till Tove direkt efter jobbet och vara med henne sista halvtimmen på jobbet, men eftersom att jag fick jobba över hann jag inte med det. Så valde att inte stressa och jag sminkade mig och valde kläder och strax efter 7 åkte jag och Sofie mot Ségur. Toves station och även sit man åker när man ska till Cristal. JB hade sagt att han ville att vi kom dit, men Sofie som skulle iväg vid 9 ville hellre se mitt och Toves bästa HAK :P
Vi missade tåget med 3 sekunder = vi hann precis inte till happy hour. Vilken besvikelse! :P Vi gled in och Sofie gillade det, förutom toaletten förstås. Fine, den är inte fräsch, men det är endå en toalett, och den är gratis... Sen lyckades vi fixa ett bord, vilket är ganska omöjligt runt 8 en fredag. Sofie passade bordet och jag gick till baren för att beställa. Två killar lämnade plats imellan sig och betalade för både min öl och Sofies vin. ca 10 euro skulle jag tippa på, vet inte exakt vad ett glas vin kostar men iaf. Sen ville de bara skåla med mig och sen sa vi hej då. Såna människor är alltid trevliga, och sen pratade jag lite mer med dem senare, till och från.
Tove kom en timme senare och sa hej till sofie som sen drog. Så skönt att mina vänner byter av varandra för att kunna spendera lite tid med mig.
Det var ett jävla mongo som kom fram och ville låna min keps. Jag ville inte å så erbjöd han mig 10 cent för att få låna den i 2 minuter. Asså, han måste ju ha trott att jag var dum i huvudet!?!? Sen sa han att ha ngillade min stil, jag gav ett sarkastiskt tack till svar och återgick till mitt sällskap och då sa han att det var ett skämt så att jag skulle skratta. H-A-H-A, sa jag och dissade honom igen och då fick jag höra att jag inte var rolig. Men hallå, va, nu blev jag ju ledsen, jag gick ju bara ut i fredags för att jag ville vara rolig. Han förstörde mitt humlr för han dök upp en gång var 5e minut och påpekade att jag inte var rolig. Sen dök även JB upp. Sen orkade ingen gå ut och dansa osv så jag drog runt 12. Tog sista tåget hem och var hemma runt kvart över 1. Gjorde en macka och sen somnade jag vid 2. Tvingade mig själv att sova till 2-3 på lördagen och sen låg jag kvar i sängen till ca halv 4. Efter det bestämde jag mig för att det var dags att städa. Har skjutit på det nu i 2 veckor. Men ibland känner man verkligen inte för det, men efter at ha haft 4 kusiner på besök så är man helt slut och orkar lixom inte städa. Men jag diskade, dammsög, stoppade in alla kläder i garderoben och bäddade båda sängarne och lagade mat. Sen bråkade jag med min kära dator som inte kände för att göra vad jag ville. Dumma dator och dumma hårddisk!!!
Strax före halv 7 gick jag in i stora huset för att ta hand om Felix. Flickorna var hos pauline och Anneli och Laurent skulle dit på middag. Så det var bara jag och Felix hemma. Vi lekte till kvart i 8 då jag fixade pyjamas och välling och bytte blöja för att sen stoppa den lille i säng. Efter det hörde jag inte ett ljud och han sov minst till 23:15 då jag lämnade huset. Elina var jätteledsen nör de kom hem och skrek och grinade som bara den så hon kan ju ha råkat väcka honom men jag vet inte. Jag jobbade ihop ca 30 euro och sen gick jag in till mig, plockade ihop lite kläder och saker och sen drog jag till John (Toves franska pappa som eg är britt) hon hade också varit barnvakt och slutade ca halv 1 när jag kom.
Vi tog ett glas vin, bytte kläder och sen gick vi till metron. Åkte till place de clichy och gick till moulin rouge. Vi skulle till la locomotive, ett disko som låg bredvid moulin rouge.
På vägen från metron insåg vi att det snöade för fullt :O i paris i november. Det var nice, förutom att jag för första gången inte hade gympaskor på mig utan ballerinaskor som läckte in. Mina fötter var dyblöta när vi kom fram. När vi var där skulle vi möta upp Fred och hans bögkompis, men vi fick inte gå ner till gayvåningen trots at vi sa att vi var lesbiska och tillsammans :S JAHA, tack för den Fred, så gick vi och dansade på en våning som var för alla istället. Halv 2 till halv 5 hade vi fullt upp på dansgolvet och hade sjukt roligt. Hittade fred som växlade mellan att hänga med oss på mellan våningen och med sin vän längst ner på bögvåningen.
Halv 5 var vi jättetrötta och gick till baren. En kille kommer fram och han pratade inte engelska alls!!! Så vi hade ett samtal på franska. Han var trevlig och glad typ. Jag bad Tove vara snäll och trevlig mot människan och hälsa = vi fick en varsin drink :P Sen kom hans vänner och vi dansade lite med dem och sen kom Fred och pratade med oss och killarna. Sen gick vi ner till dansgolvet allihop. Jag dansade helt galet mycket så man kan ju säga att kvällen nästan toppade CABkvällen med kusinerna, fast det vart inte riktigt lika svettigt som på CAB. Vi dansade tills vi insåg att klockan var kvart över 5 och tunnelbanan faktiskt började gå inom en snar framtid.
Vi hämtade våra saker och började gå mot metron. kom hem relativt snabbt och sen somnade jag strax före 7. Har börjat äta mackor när jag kommer hem så de blev en macka innan läggdags och sen vid 3 ringde Tove och väckte mig som sagt.

Om tre veckor är jag i Sverige. HJÄLP vad tiden har gått snabbt!!! Det är typ helt sjukt! JAg fattar inte vart all tid har tagit vägen. Tur att man har ett halvår till att spendera här sen :D

nu ska jag gå in till mig och se en film tror jag. Puss och kram hela världen

Saker som skett under de senaste två veckorna:













Avenue de la Belle Gabrielle
Våran gata - Avenue de la Belle Gabrielle en höstdag i november (ovan)