Helgen

Den blev inte riktigt som planerat, men har hittills varit bra ändå :D Det blev inget av med varken träningen eller övningskörandet i fredags då jag var på tok för mör och hade galet mycket träningsvärk fortfarande och bilen gick sönder i torsdagskväll vilket jag inte fick veta först tidigt på fredagsmorgonen.. Men jag tog mig till jobbet i alla fall hehe, och jag fick vara stängningsansvarig yeyy. Inte för att det är värsta grejen, men mer ansvar bidrar till att lönen ökar - förväntar jag mig i alla fall. Sen blev det hem och se på film och förbereda inför lördagspartyt då jag inte hade allt för mkt tid efter jobbet på lördagen.

Jag och Daniel R såg the kingsmen - awesome!! Nästan så man kände att man önskar att man inte såg den så man kunde se den en annan dag och njuta, vilket låter lite weird.

I lördags var det så illa att jag drack två energidrycker för att kunna hålla mig vid liv i kassan :P och var ändå galet trött haha. Men tog mig igenom mina sex timmar trots tröttheten, hade sovit i sju. Sen var det bara att ta sig hem och duscha och se lite på serier innan det var dags att dubbelkolla väskans innehåll och sen åka till solna för kvällens party. Det blev inte världens beställning, men oj vad det var många trevliga människor där och kvällen var hur kul som helst. Det var 50/50 på killar och tjejer och alla uppskattade blandningen av saker trots att det dominerade utbudet är mer riktat mot det kvinnliga könet. Dessutom så var de väldigt intresserade av mina visitkort och att jag skulle komma tillbaka och att få några extra att ge till vänner så det uppskattade jag och ingen hade någon konstruktiv kritik alls.

Sen blev det middag ungefär runt midnatt och lite serier innan jag total däckade vid typ två eller så. Älskar sömn som håller i sig tills man vaknar på morgonen och det är dags att gå upp. Även om det kan vara rätt nice att vakna till vid typ sex-sju och inse att man kan somna om och sova mycket längre.

Nu är det konsum som gäller om fyra timmar och jag ska ta och träna innan dess. Så ska väl ta tag i det nu så jag tar mig upp ut sängen ^^