såhär såg det ut i trädgården när vi hade massa snö här i januari



Massa snö och vi var ute och lekte.

Idag har jag varit fett sur och irriterad. För alla som inte vet vad snyggast.se är spelar det ju ingen roll, det är en hemsk communitysida, men iaf. Tydligen så har jag haft ett konto där nu i 3 dagar som jag inte vetat om. Med massa olika bilder på mig, hade iofs ett snitt på över 8 av 10 efter mellan 200 och 600 röster men ändå, det är ju lixom pinsamt. Skulle aldrig vilja skaffa det så därför har jag en hemlig vän som löste problemet åt mig och fixade det. Bilder från paris, från när ja varit ute och från cheerleadingträningarna och sen skrivit idiotiska kommentarer under. Fine att folk vill prata sex på internet och skit, men då får de ju uppge sig för att vara sig själv och INTE mig. INTE OKEJ!!!!!! Så jag la in några kommentarer och "mitt" konto togs genast bort 5 minuter senare. Lyckades pricka in när "jag" var inloggad.

VAFAN är det roliga med det? Man förstör för mig och driver med massa andra. Fast det är klart, det är ju bättre när man har kul på andras bekostnad?!?!? Så om jag nu har vänner som hänger där som råkar se mig igen, det är inte mitt konto, vänligen säg till. Håller mig till facebook och bdb.

Idag började jag tidigare än vanligt, halv 8 och satt i köket och kollade på lipstick jungle till kvart i 9 då mami och papy kom hem efter att ha lämnat flickorna. Sen gick jag in till mig och sov till 11. Det behövdes, hade svårt att sova igår nämligen och sen kom jag in strax efter 11 och pratade lite med mami. Sen lämnade de oss för att åka till skolan och jag förberedde lunchen ihop med Felix. Sen åt vi, lekte och sen stoppade jag felix i säng och tjejerna gick till skolan med mamichelle.

Jag och Felix har tittat på TV, lekt med bilar, sprungit runt, varit och handlat, hämtat tjejerna efter skolan och sen gick vi till lekplatsen ett tag. Sen läste jag och Felix Dora-boken och sen slutade jag och kastade mig över datorn.

Sitter och kollar på franskakurser på kvällstid och har hittat några olika. Tror att jag skippar Sorbonne, även om det är schysst osv så får vi se. Vill kolla runt mer och annars har jag hittat ett bra ställe vid opera som blir bra. 3 timmar i veckan ett tag kommer ju lätta på alla spärrar och sen kan louis och de där slänga sig i väggen, eller inte ordagrant, då kan de smsa på franska och sluta se ner på mig för att jag inte pratar flytande franska. Men det gör inget.

Har inte märkt av strejken så mkt idag, konstigt nog.. Not, behövde inte lämna och hämta Felix  på lekis pga strejken så jag märkte ju av den lite och nu hade jag varit i duschen och strax på väg till Paris om det inte vore för strejken så det blir internet och bad för hela slanten ikväll :P Får se om mina rumskamrater kommer hem idag eller om de sover hos Tove en natt till. Man vet ju adlrig. Vore ju skönt och stänga in sig i badet med en film men det skulle vara lite otrevligt om de kom, men är ju najs med middag ihop med folk också. Det ger sig, de skulle höra av sig och annars ringer jag.

Måste leta upp mitt buss-kort igen, eller den röda plastfickan som man får till busskorten i sverige, för där i ligger mitt leg, bankkort och hälsokort. Behöver iaf bankkortet för att kunna ta ut pengar imorn. Laurent ska få 50 euro för min mobil och Pauline ska få 10 euro från i måndags. Imorn är det löning xD om det inte blir på lördag iofs men tror inte det. Det ger sig. Ikväll kommer Anneli hem också. Beroende på hur sent så får jag prata med henne ikväll eller imorn...


Lisa och Filip har varit här :D