Nattskift

Så har en av två timmar av rasten passerat, fördelen med rast är att tiden går snabbare. Är så extremt uttråkad på praktiken jag har nu, man tycker ju att sista placeringen innan examen borde vara en avslutande förberedelse men i Glasgow får man knappt göra någonting eftersom universitetet inte har råd med försäkring för eleverna utifall att något går fel. Min mentor har dåligt samvete för att jag inte får göra något och försöker verkligen hitta på saker för mig att göra men med alla regler är det svårt. Hon har även kommenterat att det kommer bli stressigare att jobba när jag åker hem då hon måste göra allt jobb själv igen :P

Så de senaste typ sexveckorna har jag haft fullt upp med att ha långa praktikpass varvat med besökare och lediga dagar där jag bara sovit för att komma ikapp all förlorad sömn.

Micke har varit på besök med sin kusin Daniel, då var vi på besök på en brandstation, shoppade, var på foodtruck festival, gick till gymmet, var ute och åt lyxiga middagar samt firade st patricks day på en irländsk pub. 

En annan Daniel och Micke var här över påsken också. Då blev det tacosmiddag med mina vänner Pieter från Belgien och Deborah från Nigeria vilket var uppskattat då de inte ätit "svensk" tacos. Ännu mera shopping, kändes som att jag och Micke köpte halva primark :P en kväll på puben och en roadtrip up till highlands för att se mer av Skottland. Blev en hel del fina bilder från utflykten :)

Plex har varit på besök med familjen vilket innebar trevliga middagar och lite kulturliv. Där vi promenerad en del, besökte en katedral, kyrkogård och ett museum. Shoppade lite mer och fick förskottsfira min födelsedag :) 

Nu längtar jag hem! Snart är det fredag 😬