Morgonhumör

Idag är jag som varje dag, jävligt trött. Somnade mellan 00-00:30 vilket äter framsteg från mellan 01-03, men inte tillräckligt när man ska upp vid sju på morgonen.
Det höll inte i längden ens från början då jag började bra dag 1 med att sitta längst fram och syntes och ställde uppenbarligen dumma/korkade frågor. Sen drog jag till Konsum för ett sex timmar långt stängningspass. Vi var relativt sega på statarlänga dessutom så kom hem 20 i 11 typ. Daniel mötte mig utanför i alla fall så behövde inte gå hem ensam :)
Väl hemma blev det tids nog mat och det senaste, säsongsavslutande true blood avsnittet. Sjukt bra, hur ska man orka vänta till nästa sommar för fortsättning❓❓
Sen blev det sängen till ett typ och det här med att komma upp dagen efter var ett skämt. Slutade på jobbet istället för i skolan. Men det var nog lika bra så blir det bara skola ons-fre.

Var barnvakt igår och blev helt nerspydd strax innan jag slutade så var tvungen att låna ett linne att åka hem i. Blev lurad att tro att Ivar inte skulle kräkas mer då han lät bli under ett längre tag, men tji fick jag utan det kom istället i stora lass en gång. I övrigt hände inte så mycket på jobbet då Bruno var trött och småsjuk. Vi tittade lite på minions, åt kinderägg, lekte med bilar och sen åt mat och han pärlade och badade. Sen kom pappa hem och jag var inte rolig längre ^^

Nu ska jag gå av och skynda så jag inte blir sen till skolan :)