vacances :D

Yes, började skriva för en dryg halvtimme sedan, men efter tredje meningen blev min kära dator på tok för upphetsad och fick spader. Jag vet inte riktigt, men hela skiten bara hakade upp sig. Antar att jag har en dator av det manliga könet som inte kan göra flera saker samtidigt? No affences... :)

Jusst nu sitter jag i lekrummet och väntar på bättre tider, eller snarare att Jackson ska komma hit, nog för att det är toppen att titta på nya gossip girl avsnitt jag inte sett tidigare, men alltid roligt med riktigt sällskap även om min skärm reflekterar himla bra.

Har laddat in ett antal bilder i datorn samt uppdaterat min hårddisk så det känns bra. Nu är det bara bloggen kvar.
Tror att jag gör som sist och tar en kort resumé över vad som hänt och skippar detaljerna. Förutom om förra helgen kanske?

Förra veckan vid den här tiden satt jag på en pub precis vid themsen med PorrSara :) Hon mötte mig på stationen efter en två och en halvtimmes tågresa som jag gjorde ingenting på. Tur att jag hade en bok med mig då jag lämnade datorn hemma. Hade även läxor med mig, men det var lite roligare att läsa en bok så det blev inget av med läxorna.

Jackson följde mig till tåget runt ett och vi sa hejdå typ fem min senare, vilket gav mig en hel timmes extra tid att ta död på men det gick rätt bra. Köpte en orangina för 2,4 euro och tittade i taket medan jag njöt av att jag var omgiven av så många engelsktalande människor på stationen. Måste erkänna att det var sjukt smidigt att ta eurostar och så lång tid tog det faktiskt inte.

Tog längre tid att komma hem kändes det som, men det gjorde det egentligen inte även om resan dit avklarades mellan 14:13 - 15:30 och resan hem 19:02 - 22: 15, att det är olika tidszoner i London och Paris hade absolut ingenting med det att göra... Jag hade sällskap av en trevlig herre på vägen hem som jag hade en väldigt givande konversation med, jag sa sorry två eller tre ggr, en gång då jag pratade för högt i telefon i en minut och sen för att han behövde flytta på sig då jag och min blåsa hade ett mission att avklara.

London var toppen! Mest för att Sara finns där, men också för att alla pratade engelska, även om jag förstås försökte prata franska med alla till en början innan jag kom på mig själv. Sa Merci, Pardon, Bonjour och Au revoir både en och trettiofem ggr... Fast det gjorde inte så mycket. Kändes himla bra att franskan har satt sig rätt ordentligt nu :)

Jag hittade också en ny favoritkedja i London, både Primarx och TK Maxx, eller hur det nu var. Jag la både en och två pund i båda affärerna. Eller Sara gjorde, hon fick pengar insatta på sitt konto.

Vi hade en London By Night på lördagen och hamnade slutligen efter väldigt ont i fötterna på en pub och tog en öl var. Vi hade en underbar helg och hennes familj var jättetrevliga..

Cya girls :D