Vässarö :)

Jaha, så var man på Vässarö igen då. Har inte varit här på tre år om man bortser från förra veckan då jag och Nattis körde en sista minuten 20 timmar på vässarö. Det var trevligt. Det är en del spännande människor här faktiskt.

Nu sitter alla i matsalen och datanördar sig, jag sitter mittemot Nattis och Rickard och alla är supersociala med varsin dator framför sig. Igår hängde vi i bastun halva natten, det måste jag säga att det var hundra år sedan, samt badade i det väldigt varma vattnet som omger VÖ.

Idag hoppade jag, Nattis, Agnes och Peter in i Antos kökslag för att hjälpa till då de behövde extrafolk eftersom att det var öregrundresa. Det är det närmaste "stad" om man inte åker med buss och skit förståss.

Åker hem härifrån imorn eller på lördag, det är la en del jag behöver göra hemma men jag vet inte. Hamnade här och det är så skönt. Har en dejt med fd konsum kollegor mfl på fredag och sen blire back to paris på söndag :D Nu känns det som om jag inte har någon tid kvar alls i Sverige!!! :O Hur gick det till. Men det blir så när man bara hänger på landet antar jag