En längre uppdatering :)

Så nu publicerar jag vad jag passade på att skriva på tåget igår...

Så sitter man på eurostar på väg hem igen :) Har spenderat några dagar i London med Sara och jobbat lite. I lördags så åkte jag med barnen till London för att lämna dem till Lindell (pappan) och sen själv bli mött av Sara och Sara. Sen tog vi tre en promenad runt lite för att hitta en mataffär och en park. Sara är min kusin och ”SA” (kommer jag skriva istället för att in förvirra alla) är hennes kompis, en annan svensk tjej. Vi hittade till slut både och, och sen började vi leta efter någon med en vinöppnare.  Så jag fick använda Saras nycklar istället för att sen senare hitta en öppnare i min väska som jag verkligen inte hade en aning om att jag råkat ta med. Så istället för att göra det enkelt och använda en öppnare så klämde jag ett finger, fick fläckar på mina nya vita shorts men fick ner korken i flaskan och löste problemet. Sen garvade vi såklart allihopa när öppnaren hittades…

Sen åkte vi hem till en av deras vänner för att lämna saker och sen gå ut. Det skulle ta två timmar att åka hem till Sara och tillbaka så det blev lättare så. Sen gick vi till en bar, men tröttheten slog till på oss allihopa efter en dryg halvtimme så vi var väl där i en halvtimme till och sen tog vi nattbussen hem till Sara. De hade varit ute kvällen innan och jag hade varit på konsert så alla var galet trötta.

Konserten vad Main Square Festival, och de två band vi hann se var Black Eyed Peas och David Guette, vilket jag redan nämn ett antal ggr. Men det var najs. Dock är jag kort som sagt, så såg inte så mycket först sista timmen då jag stod på en pall istället. Då var jag längst av alla i stort sätt :P

Sen drog SA medan jag och Sara stannade hemma lite längre. Jag stekte pannkakor till frukost och sen åkte vi till Hammersmith för att shoppa. Jag har inga pengar så det blev inte så mycket av att shoppa. Däremot åt vi på burger king, jag var tvungen att passa på då vi inte har det i Paris. Fördelen med att inte ha pengar är att man tänker igenom ett köp lite mer ordentligt innan man gör det. Sen åkte vi in till stan, hängde på bussen och hämtade mina saker som vi lämnat kvällen innan. Sen åkte vi hem för att äta sushi, chips och se på film. Sen somnade vi vid midnatt.

På måndagen skulle jag upp tidigt för att åka till familjen och ta hand om barnen under dagen… Var tvungen att gå upp vid sju för att åka 7:42… Det skulle ta över en timme att åka dit och sen tydligen 20 minuter att gå från stationen till Zerrnes mammas hus där barnen var. Men det gick bra. Jag kom 20 minuter innan jag började och barnen var glada att se mig. Vi hängde hemma några timmar och sen var vi i parken i några timmar. Sen på vägen hem mötte Lindell upp oss på vägen och sen badade jag barnen innan jag åkte därifrån för att åka till Sara.

Dumt nog så tänkte jag inte på att jag inte ställt om min telefon till londontid när jag satte på larmet så när jag vaknade vid sju och började vakna till liv var klockan egentligen bara sex. Det var inte först kvart över jag insåg att jag tagit fel på klockan så vi somnade om och så fick man lite mer sömn.

Sara skulle vara barnvakt så hon var hemma och läste saga när jag kom. Sen när barnen sov gick vi ner för att äta pizza, chips och se på film igen. Egentligen tittade vi på en vampyrs dagbok, vilket är en serie som vi började titta på.

Idag så vaknade jag till liv av att Sara höll på att fixa sig på morgonen, sen av Otto som bankade på hennes dörr medan hon var i duschen, vilket han antagligen inte insett, men jag somnade om efter allt och vaknade vid elva igen. Kände att det var dags att gå upp och ta vara på min sista dag. Sen hängde jag på datorn, tog en dusch, packade och åt lunch, och blev med jämna mellanrum avbruten av mamma som ringde mest hela tiden. Sen åkte jag och Sara till Hammersmith för att införskaffa lite saker åt folk i sverige… Sen åkte jag och Sara in till stan för att gå på Cath Kidstone åt min kära mor. Der var fullt av bloggor där inne. Efter en timme eller så kom vi äntligen ut och Sara som bar påsen med saker fick igång larmet när hon gick ut. Allt för att göra livet jobbigare för oss. Sen gick vakten igenom påsen med saker, vi fick båda passera igen och så var det tyst. Vilket det borde varit från början då vi betalat för allt.

Efter det gick vi runt i kvarteren lite grann innan SA mötte upp oss och vi gick in på ett fik. Vi hängde där i en halvtimme eller så innan en annan av deras vänner dök upp med sin pojkvän och sen var jag tvungen att åka för att dra till tåget. Jag var en väldigt snygg men väldigt irriterande (för alla andra) baglady… Hade tre väskor och en stor påse full med saker… Men men, vad gör man inte för mamma.

Nu är jag trött så ska se på serier istället.. men jag publicerar detta när jag kopplat upp datorn..