Serier - the blacklist

Tänkte att i brist på annat jag kan komma på att skriva om så varför inte ta tag i ett av mina favoritämnen, min dagliga drog, TV-Serier :D

Igår började jag titta på The Blacklist, något som jag blev tipsad och och helt plötsligt hade det redan passerat sex avsnitt och klockan är strax över fyra..

Man kan ju såklart bara gå in på IMDb för att kolla vad det är för serie och vad den har för generellt betyg, men det kan ju även vara roligare att läsa vad någon som följer en serie tycker också.
Så den är väl i stil med de flesta andra kriminalserier, fast ändå inte. Tror att den mest påminner mig om White Collar, fast mer dark och mindre komedi.

Huvudkaraktären har hur mycket drama som helst i sitt liv och det är inte en serie där i alla fall jag kan sätta mig in i karaktären, vilket jag lätt gör i annat fall. Men det har väl även att göra med att jag inte lever den typen av liv. Hon börjar ett nytt jobb och det är FBI och CIA och the bad guys. De har en röd tråd hittills genom avsnitten vilket gör det roligare att titta och att man har svårt att låta bli att stänga av istället för att låta nästa avsnitt rulla. Och den innehåller en del detaljer så det gäller att man inte pysslar med massa andra saker om man vill hänga med. Fördelen är däremot att man kan lyssna om man måste titta på något annat som ett sms samtidigt så alla detaljer nämns högt igenom hela serien.

Hittills är det bara en karaktär jag känner igen från tidigare serier, T-bag i Prison Break för de som sett den. Han är såklart ingen rolig kille här heller.

Nu är det dock läggdags :)